Inschrijvingen EPSA: wie houdt de eer hoog?

De inschrijvingen voor de European Public Service Award (EPSA) 2017 zijn weer gestart! De EPSA wordt georganiseerd door het European Institute for Public Administration (EIPA) en is bedoeld om excellent presterende organisaties, projecten en programma’s de erkenning te geven die zij verdienen. Daarnaast faciliteert het EIPA er het delen van kennis, oplossingen en ervaringen tussen landen in de EU mee. 

Het thema voor de EPSA 2017: “An innovative public sector in 2017 – New solutions to complex challenges”.

Inschrijven kan tot 13 april 2017 via www.epsa2017.eu

Zijn er in uw organisatie inspirerende voorbeelden van excellente publieke dienstverlening en prestaties? Zorg dat uw organisatie zich inschrijft!

Een award levert uw organisatie internationale erkenning op, maar biedt ook de mogelijkheid ervaringen en oplossingen te delen met andere landen in de EU, die misschien met vergelijkbare vraagstukken te maken hebben. Daarnaast ontsluit deelname aan de EPSA kennis en praktijkoplossingen van andere  EU-landen, en kunnen zij hun netwerk met collega-overheidsorganisaties van andere landen, met u versterken.

Drie prijzen
De EPSA kent awards voor praktijkvoorbeelden op drie niveau’s: een award op Europees of Nationaal niveau, een award op regionaal niveau en één op lokaal niveau. Nederland heeft de eer hoog te houden: vorige keer won de Jeugdbescherming regio Amsterdam in de categorie ‘supra local and local’ met hun inzending Every Child Safe Forever. Eénmaal in de twee jaar wordt de prijs toegekend; dit jaar vindt de uitreiking plaats in november 2017.
 
Meer weten?
Via deze Youtube video bent u in minder dan 3 minuten op de hoogte van de EPSA 2017. 

In de hieronder bijgevoegde brochure leest u meer over de wijze van inschrijven en de criteria die worden gehanteerd. Heeft u daarna nog vragen, dan kunt u direct contact opnemen met de organisatie van de EPSA.
 

Klik hier om de brochure van de EPSA wedstrijd te downloaden. (2,83 MB)